Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja web sajta hotellepenskivir.co.rs

Konzumacijom sadržaja predstavljenog na hotellepenskivir.co.rs Vi prihvatate ove Uslove korišćenja koji su na njemu navedeni. Na našem web-sajtu predstavljene su usluge koje nudi / predstavljeni su proizvodi koje nudi hotel “Lepenski Vir” a.d., kao i posebna sekcija “Blog” sa tekstovima o aktuelnim temama u vezi sa našim poslovanjem.

Autorska prava

Tekstovi na našem web-sajtu, kao i oni u okviru sekcije “Blog”, delo su našeg stručnog tima, originalni su i ne smeju se prenositi delom ili u celosti bez date saglasnosti. Ukoliko dobijete odobrenje za prenošenje sadržaja, obavezno je da se linkuje na određeni tekst, koji je preuzet. Fotografije koje upotrebljavamo na sajtu su preuzete sa pojedinih javno dostupnih servisa, gde su oslobođene autorskih prava.

Odricanje od odgovornosti

Sajt hotela “Lepenski Vir” a.d. je informativnog karaktera. Hotel “Lepenski Vir” a.d. maksimalno koristi sve svoje resurse da svi aranžmani i ponude na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, informacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije u potpunosti ispravne. Molimo Vas da nas direktno pozovete za najpreciznije informacije.

Blog hotela “Lepenski Vir” a.d. obuhvata tekstove čiji je cilj informisanje i upućivanje čitaoca u teme u vezi sa smeštajem, kao i predstavljanje interesantnih destinacija u blizini. Tekstovi nemaju za cilj ubeđivanje niti zavaravanje čitalaca.

Hotel “Lepenski Vir” a.d. ovim putem se odriče svim mogućih posledica koje se mogu javiti upotrebom sadržaja na sajtu hotellepenskivir.co.rs

Ukoliko vas nešto zanima budite slobodni da nas kontaktirate