Restorani sa izvrsnom ponudom i nezaboravnim pogledom

Ne propustite priliku da uživate u prirodnoj lepoti i odmorite sva čula baš na terasi naših restorana.

Hotel “Lepenski Vir” pruža svojim gostima mogućnost odabira između glavnog i nacionalog restorana i aperitiv bara, koji će zadovoljiti svačiji gastro ukus, ali vas i inspirisati da isprobate nešto novo nadahnuti pejzažom – plavetnilom i prirodom, kao iz bajke.

“Glavni restoran” poseduje kapacitet za 500 mesta i raspolaže velikom prostranom terasom i namenjen je pansionskim gostima. Pogled na Dunav nikako vas neće ostaviti ravnodušnim – zapravo, ulepšaće svaki obrok, a zalogaje učiniti još ukusnijim. Obroci se služe i na klasičan način i na bazi švedskog stola. Pored preukusne domaće hrane, u ponudi je i dečiji meni, kao i meni za dijabetičare i vegeterijance. Potrudili smo se da ne izostavimo nijedan tip ishrane iz ponude restorana, kao i da sva jela unapređujemo na dnevnoj bazi slušajući utiske naših cenjenih gostiju. Restoran je otvoren i za organizaciju svečanih proslava zatvorenog tipa, kao što su: venčanja, svečane večere, banketi i drugi događaji. Važno je napomenuti i da radimo uz primenu svih HCCP standarda i ISO 22000.

“Nacionalni restoran” je nešto manjeg kapaciteta od “Glavnog restorana” i sa svojih 80 mesta pruža savršen i potpun ugođaj kada je u pitanju opuštena atmosfera. Ovo je mesto na kome možete doručkovati, ručati ili večerati bilo da ste gosti hotela “Lepenski Vir” ili ne, i upravo u tome je čar. Naši kuvari sa dugogodišnjim iskustvom će vam u svakom trenutku pomoći pri odabiru nekog od naših gastronomskih specijaliteta iz domaće kuhinje, ili niskokaloričnog programa, koje pažljivo pripremaju imajući na umu preferencije i čulo ukusa svih gostiju!

Izuzetni pogled na Dunav

Oba ova restorana, izuzev toga što pružaju izuzetno gastronomsko iskustvo, odlikuju se i izuzetnim pogledom na Dunav, sa prostrane terase. Plavo vodeno bogatstvo opčiniće vas svojom lepotom, dok uživate u pogledu i ukusnim zalogajima, ali i jedinstvenoj atmosferi hotela. Ne propustite priliku da uživate u prirodnoj lepoti i odmorite sva čula baš na terasi naših restorana.

“Aperitiv bar” hotela je prijatno mesto za okupljanja tokom slobodnog vremena i relaksacije od svih rekreativnih aktivnosti koja se organizuju u okolini hotela. Ovaj bar broji 50 mesta, i idealan je za ispijanje jutarnje kafe, kao i za popodnevno piće sa prijateljima u pažljivo uređenom okruženju. U ponudi je širok spektar domaćih i stranih pića, a naši konobari će vas sa zadovoljstvom, i osmehom, usluživati tokom celog dana!

Rezervišite sobu

Okruženi bujnim zelenilom

“Vidikovac” je letnja bašta koja se nalazi na uzvišenju pored samog hotela. Predstavlja veličanstvenu oazu mira, okružena bujnim zelenilom, a sa svojim drvenim stolovima i kamenim prilazom savršeno se uklapa u dunavski pejzaž. Ovo je idealan kutak u kome će cela porodica uživati, jer se nadomak Vidikovca nalazi i dečije igralište sa rekvizitima za zabavu najmlađih posetilaca, te je odraslima omogućeno da nesmetano i uz par minuta tišine uživaju u pogledu, jelu i piću.

Smeštaj

Galerija

Ukoliko vas nešto zanima budite slobodni da nas kontaktirate