Rekreativne aktivnosti za ljubitelje sporta

Hotel „Lepenski Vir“ predstavlja idealno mesto za rekreaciju i u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom! Klima koja poprima sve odlike mediteranske, sa toplim i dugim letima, tihim i dugim jesenima i kratkim, snežnim zimama. Prava idila za sve uzraste!

Od rekreativnih sadržaja, hotel “Lepenski Vir” raspolaže sa:
  • Zatvorenim bazenom velikog kapaciteta  –  dimenzije bazena su 25×12,5m sa dubinom do 2m, što ga čini idealnim za sportske vodene aktivnosti. I boravak pored bazena je pravo zadovoljstvo, jer se i iz ovog dela hotela pruža predivan pogled na Dunav.
  • 4 fudbalska travnata terena – na raspolaganju su vam jedan glavni i tri pomoćna terena. Glavni fudbalski teren je osvetljen reflektorima jačine 1240 lux.a. Uz pomoćne terene nalazi sve što je potrebno za pripreme jednog tima: šuting boksevi i jama za rad sa golmanima.
  • Terenima za male sportove – u pitanju su tereni za rukomet, odbojku, košarku, tenis i odbojku na pesku, sa noćnim svetlom, prekriveni tartar asfaltom, koji će sasvim sigurno biti favorit gostiju koji dolaze u društvu. Idealni su za sportove na otvorenom, ali i kao pokriveni tereni.
  • Trim stazom dugom 1200m.
  • Stolovima za stoni tenis i bilijar.

Multifunkcionalna hala za sportske aktivnosti

Dodatno stičemo našu multifunkcionalnu halu za sportske aktivnosti, na koju smo posebno ponosni. Izgrađena je visokim standardima, atraktivnog dizajna, ukupne površine 1830 metara kvadratna, od čega tereni zauzimaju 1006 metara kvadratna.

Ova hala poseduje i tribine kapaciteta 450 posetilaca sa sedećim mestima, kao i svlačionice, tuševe i toalete izrađene po savremenim standardima.

Smeštaj

Galerija

Ukoliko vas nešto zanima budite slobodni da nas kontaktirate