Tradicija. Uživanje. Poverenje.

Sve što ste želeli da znate o nama, na jednom mestu. Saznajte više o Hotelu “Lepenski Vir”!

45

Godina sa vama

450

Smeštajnih jedinica

8

Sportskih terena

O NAMA

Hotel Lepenski Vir

U okviru bajkovitog Nacionalnog parka Đerdap, poznatog po svojim veličanstvenim prirodnim lepotama, nalazi se “Lepenski Vir” – hotel istorijske vrednosti koji ponosno nosi ime po čuvenom arheološkom lokalitetu. Ušuškan među bogatim padinama iznad Donjeg Milanovca, a okružen veličanstvenim šumskim predelima, naš hotel pruža izuzetan i bajkovit pogled na Dunav i Podunavlje.

Davne 1979. godine, hotel je ugostio brojne avanturiste takmičarskog duha, a njegovi prateći sadržaji – kvalitetni sportski i rekreativni tereni, su još tada ispunjavali najviše kriterijume.

Smeštaj

Nekoliko decenija kasnije, hotel “Lepenski Vir” je uz savremene renovacije prilagođen duhu današnjice. Svojim prostorom, programom i ponudom, ovaj čuveni hotel i dan-danas je prepoznatljivo utočište koje prati tokove modernog vremena, ali i čuva tradiciju.

Uspešno poslovanje hotela ogleda se i u 40 godina dugom poslovanju – raznovrsni sadržaji koji svakodnevno privlače turiste širom zemlje i regiona, uz ljubazno, posvećeno i stručno osoblje, sveukupno čine neodoljivu priliku za nezaboravan odmor o kome sanjate. To vam obećava i opuštajući ambijent koji pomaže da se vratite sebi i prirodi, dok blaga klima, čist vazduh, netaknuta priroda i odsustvo svega što može izazvati stres, blagotvorno će uticati na vaše telo i duh.

Sport i Rekreacija

Okolina hotela

Okolina hotela je kao stvorena za neprocenjive trenutke svih ljubitelja aktivnosti u prirodi. Pešačenje kroz bajkovite salaše nadomak obale raskošnog plavog Dunava samo je jedna od dostupnih rekreacija našim posetiocima, dok zeleni brežuljci i pašnjaci u daljini pejzaža garantuju odmor za oči i mir za za dušu.

Hotel “Lepenski Vir” pružiće vam sve neophodne informacije za dostupne izlete u okolini, koji su predviđeni za sve radoznale goste koji žele da iskuse prirodne lepote ovog kraja na zanimljiv i drugačiji način. Atraktivni sadržaji u sklopu hotela i njegovoj neposrednoj blizini zanimljivi su i odraslima i njihovim mališanima.

Upravo to je razlog zašto je generacijama unazad “Lepenski Vir” jedna od omiljenih destinacija za organizaciju i realizovanje rekreativnih nastava. Dinamične aktivnosti, kulturno-istorijski spomenici od svetskog značaja i neprocenjive vrednosti, kao i kvalitetna usluga hotela, garantuju odličnu zabavu, sticanje novih znanja i druženje koje se ne zaboravlja i rado prepričava.

Ono što je od velike važnosti reći za sam kraj – hotel “Lepenski Vir” vam nudi savršene uslove za kvalitetan odmor. Negujući neprolazne vrednosti, stopljen sa ambijentom i u skladu sa lepotama ovog podneblja, naš hotel privlači stare goste da mu se iznova vraćaju, a nove da mu ukažu poverenje i prepuste se razigranom “viru” koji će oplemeniti njihova srca. Ostalo je samo da odaberete vreme, a mesto sigurno već znate.

Ambijent hotela koji će vas iznova oduševiti

Pogledajte galeriju fotografija hotela “Lepenski Vir” i uživajte u nesvakidašnjem spoju tradicionalnog i modernog!

Restorani

Ukoliko vas nešto zanima budite slobodni da nas kontaktirate